BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Sute de romi participă la o înmormântare în Baia Mare. Poliţiştii doar supraveghează

În plină pandemie de coronavirus, ordonanţele militare pur şi simplu sunt luate în derâdere de o parte a populatiei.
Este şi cazul a sute de cetăţeni de etnie romă care sunt prezenţi în aceste momente la ceremonia de înmormântare a unei persoane importante din comunitatea lor.


Oamenii sunt împraştiaţi atât în incinta cimitirului de pe Bd. Unirii, cât şi de-a lungul şoselei, dar şi pe terenurile virane din zonă.


La faţa locului sunt şase echipaje de poliţie şi patru de jandarmi. Oamenii legii nu intervin, ci doar supraveghează, cu toate că ordonanţa militară prevede participarea la înmormântări a maxim 8 persoane.

Actualizare – CJSU

Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ. Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare. Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane. Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Crimă oribilă la Borşa. Fiul şi-a ucis tatăl, lovindu-l in cap (actualizare)

Redactie

FOTO: Mașina de intervenție a salvamontiştilor din Maramureș, accidentată în timp de se deplasa la un caz grav. Cerem girofar și sirene

Vasile Dale

FOTO: 33 de amenzi în valoare de 212.500 lei pentru 9 magazine LIDL din Maramureș. S-a oprit temporar activitatea în zona de brutărie și patiserie

Vasile Dale

2 mesaje

Popovicici emilian aprilie 26, 2020 at 2:17 pm

Romania dreapta!
In cazul romanilor ar fi venit mascatii si toti cei prezenti ar fi plecat acasa cu amenda in buzunar(a se vedea cazul de la biserica din Recea).
In cazul romilor autoritatile nu vor sa puna piciorul in prag ca doar ei sunt cei mai buni platitori de taxe si impozite

Raspunde
vera aprilie 26, 2020 at 6:43 pm

Politia munceste pentru ei,ei sant paltitorii de taxe si exemple de urmat in societate.Romanul munceste si respecta regulile dar aceste persoane nu respecta pe nimenea si nimica ,sant lipsiti de bun simt,fac numai rele si spun mereu ca sant discriminati.Domnilor politisti ce sa creada omul de rand cand vede aceste imagini?Romanii sant discriminati si amendati daca sant prinsi pe strada fara adeverinta iar aceste grupuri sant lasate sa faca ce vor.Vazand ca politia nu a avut nicio reactie aceste persoane fac ce vor sub ochii politistilor.O sa mai puteti sta in strada sa amendati oamenii cinstiti?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.