Eveniment

FURT DE 6.000 DE LEI: Băimărean reţinut după ce a spart împreună cu un tânăr din Cluj două aparate de cafea

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din localitatea Floreşti, județul Cluj și municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 21 aprilie, în jurul orei 02.00, tânărul de 18 ani ar fi sustras cutia cu bancnote din interiorul unui aparat de cafea, de pe raza cartierului Mănăștur, cauzând un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

Totodată, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, cei doi ar fi distrus un aparat de cafea din cartierul Mănăştur, cu intenţia de a sustrage bani din acesta, nereușind însă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.



Până în prezent, prejudiciile cauzate nu au fost recuperate.

În continuare, polițiștii efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cei în cauză au fost prezentați magistraților, care au dispus continuarea cercetărilor față de aceștia sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ŞI CÂINII SE ÎMPUŞCĂ, NU-I AŞA? Câine ucis de o persoană „necunoscută” la Iadăra (actualizare)

Redactie

DE PE ȘOSELE: Accident la Bistra. Doi tineri, unul din Finteușu Mic și altul din Vișeu, au fost depistați POZITIV la droguri

Vasile Dale

PREMIERĂ: Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, a efectuat prima investigație Angio-CT-Coronariană, din județul nostru

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult