Tara Lapusului

ÎN STRADĂ PENTRU SIGURANŢA DUMNEAVOASTRĂ: Poliţiştii au împărţit măşti de protecţie lăpuşenilor

Azi, la Târgu Lăpuş, poliţiştii au fost alături de cetăţeni încurajându-i să respecte în continuare măsurile dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului. Cu cei cu care au discutat, poliţiştii au accentuat importanţa folosirii măştilor de protecţie, în special când merg la cumpărături, când discută de aproape cu cineva, când sunt răciţi. De asemenea, poliţiştii au subliniat necesitatea schimbării frecvente a măştilor, şi pentru aceasta le-au oferit celor cu care s-au întâlnit măşti de schimb.

Ne apropiem de 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, care este sărbătorită de obicei prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă. Vă reamintim principalele măsuri pentru siguranţa dumneavoastră:

Păstraţi distanțarea socială, evitaţi aglomerațiile şi nu transformaţi aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine, orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Parcurile sunt și rămân închise.
Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

În toată această perioadă, se acționează cu efective mărite. Alături de poliţiştii rutieri şi de ordine publică, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale şi Grupa Canină se vor afla în stradă, pentru un răspuns prompt la orice eveniment care poate afecta ordinea și liniștea publică.
Vă dorim sănătate şi un sfârşit de săptămâna liniştit!

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE POMPIERI / ACTUALIZARE: O casă din Inău a luat foc (FOTO)

Vasile Dale

PRAPAD: O PARTEA DIN ACOPERISUL SPITALULUI DIN TG LAPUS A FOST LUAT DE VIJELIE. LA FEL SI TURLA BISERICII DIN ROGOZ (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: UN BĂRBAT DIN CUPŞENI A DECEDAT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN SPANIA. ESTE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEÎNSUFLEȚIT

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.