BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Poliţiştii băimăreni au cântat „La mulţi ani” unui băiat de 10 ani

1 mai, zi deosebită pentru un băieţel de 10 ani din Baia Mare. Aflându-ne sub incidenţele ordonanţelor miliare, acest copil nu a avut parte de petrecere cu mulţi invitaţi. Dar s-a trezit în faţa în casei cu poliţiştii băimăreni, astfel că Patric a avut ă zo de naştere unică.

„Ziua de naștere a fiecărui copil trebuie să fie veselă colorată și magică! Uneori sunt condiții atât de ușor de îndeplinit!

Astăzi, polițiștii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce împlinește o nouă vârstă: de a fi fericit și de a-i transforma ziua de naștere într-o experiență unică.

Astfel, polițiștii au înregistrat „solicitarea” părinților, au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite și au făcut ceea ce le-a spus sufletul. Însoțiți de patrupedul Foxy, echipajele de poliție s-au deplasat până la adresa sărbătoritului și i-au urat „la mulți ani” într-o formă inedită!

La multi ani, Patric! La mulți ani și felicitări tuturor copiilor care în această perioadă și-au sărbătorit ziua de naștere rămânând în casă și dând un exemplu tuturor!”, transmit poliţiştii.

Te-ar putea interesa si

Soc in Leordina: Un adolescent de 18 ani a fost gasit spanzurat

Vasile Dale

BORŞA: Fără permis de conducere la volanul unui Fiat cu număr de înmatriculare fals, descoperit în trafic

Redactie

INTERVENŢIE DE URGENŢĂ: Femeie în stare gravă cu simptome COVID, în Valea Sasului. Au intervenit salvamontiştii vişeuani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.