BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV CITITORI – FOCURI DE ARMĂ, sirene, girofaruri și urmăriri pe Valea Râului din Vișeu de Sus (ACTUALIZARE)

”De ce nu scrieți nimic despre ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Valea Râului din Vișeu de Sus?” este mesajul primit de la cititorii noștri fideli din orașul amintit.

Detaliile de la fața locului primite de la cititorul nostru au continuat: ”echipajele poliției de frontieră au urmărit un localnic, certat cu legea din câte vorbeau oamenii pe aici. Au fost sirene, girofaruri, urmăriri. Au fost și multe focuri de armă.

Oamenii vorbesc că s-a tras foc după foc, dar tot nu l-au prins. A fugit sus pe Vaser, în munte. Se spune că se ocupa cu contrabanda în zonă.



Toată noaptea au umblat pe aici poliție de frontieră, zici că era zonă de război. M-am mirat că nu am văzut nimic astăzi la dumneavoastră”.

ACTUALIZARE – ITPF Sighetu Marmației

În data de 03.05.2020, în jurul orei 00.15, pe timpul unei misiuni de supraveghere şi control desfăşurate în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au observat pe un drum neamenajat, în extravilanul orașului Vișeu de Sus, un autoturism marca Nissan Patrol înmatriculat în România, care de deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul țării.

Colegii noștri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autoturismului în cauză, însă șoferul a ignorat semnalele, demarând în trombă spre o pădure din zonă.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această data cel în cauză nu s-a oprit.

 În urma verificărilor specifice, a fost identificat proprietarul autoturismului în cauză, acesta fiind un cetățean român domiciliat pe raza orașului Vișeu de Sus.

În continuare, lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus efectuează cercetări, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Dacă aveți ponturi, fotografii sau informații care pot deveni o știre le așteptăm pe adresa de [email protected] sau pe pagina noastra de facebook:

Te-ar putea interesa si

A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ? Ucigașul elevei de la Mihai Eminescu a pus foc intenționat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Beat criță la volan prins de Poliția Rutieră în centrul municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO DOCUMENT: Padurari de la OS Vișeu cercetați disciplinar! În vizor este și DREZINA RĂSTURNATĂ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult