BREAKING NEWSRecomandate

NIMENI NU VEDE? FOTO/VIDEO – CINE APLICĂ LEGEA? Taximetriștii de la Piața Izvoare din Baia Mare blochează o stradă

Băimărenii care locuiesc pe straduța de lângă Piața Agroalimentară Izvoare din Baia Mare pur și simplu sunt ignorați de autoritățile locale. Accesul spre casele lor le este blocat de taximetriștii care opresc unde îi taie capul.

E drept, în zonă sunt câteva locuri marcate pentru taximetriști (vreo zece la număr din câte ne-a spus cititorul nostru). Numai că în realitate sunt cel puțin 20 de taxi-uri care stau oprite în zonă și blochează accesul oamenilor la casele lor.

”Nu este zi când să pot ajunge la părinții mei. Nu se poate așa ceva. Nimeni nu îi vede și să aplice legea? Sunt 10 locuri de taxi amenajate acolo. De ce sunt câte 20? De ce nu se respectă legea. Opresc pe unde apucă și blochează tot.

Poliția Locală Baia Mare, Poliția Rutieră Baia Mare – este normal să se blocheze un drum public? De ce nu sunt luate niciodată măsuri? Să nu cumva să îi supărăm?” ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – ATAC ÎN STIL MAFIOT: Mașina personală a șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus incendiată cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)

Redactie

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii rutieri din Maramureș sprijiniți de mascați – acțiune de prindere a șoferilor băuți sau drogați la volan prin Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.