BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Mai multe femei din Baia Mare au rămas fără conturile de facebook. Un bărbat le șantajează și le cere bani

O băimăreancă stabilită în Italia ne-a relatat despre cum a rămas fără contul de facebook în cursul zilei de ieri. Aceasta a precizat că nu este singura femeie care a pățit acest lucru și că este șantajată cu poze compromițătoare din chatul de facebook în cazul în care nu va plăti o sumă de bani pentru a-și recăpata accesul la profil.

”Tipul este din Covasna, așa spune el. Nu sunt singura care a pățit așa ceva. Sunt mai multe persoane pe care sunt șantajate și amenințate să plătească bani pentru a-și recăpata accesul la cont. Practic individul a trimis un link și m-a rugat să accesez pentru a câștiga ceva puncte. Când dai click preia el controlul și schimbă parola. Nu stă niciodată pe contul lui real, ci pe contul pe care ți l-a furat.



Mie mi-a cerut 5.000 de lei, apoi 1.000 de lei după ce mi-a furat accesul la cont. A trimis mai multor prieteni de-ai mei mesaje în numele meu și tot de pe contul meu îmi cere bani mie.

Alte persoane aveau poze compromițătoare în chatul de facebook și acesta amenință că le trimite prietenilor din listă. Se tem oamenii să facă plângere la poliție. Eu una o să fac plângere pentru ca nimeni să nu mai pățească așa ceva. V-am trimis și capturi cum îmi cerea bani dar și linkul pe care NU TREBUIE SĂ ÎL ACCESAȚI NICIODATĂ dacă nu vreți să treceți prin ce trec și eu” ne-a scris băimăreanca.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO ȘOCANT: Câine împușcat în cap la Coaș. Poliția în alertă. Vânătorul a fost identificat. El împușcase doi câini (actualizare)

Vasile Dale

CHEFI LA CUŢITE. Profesoara de engleză din Baia Mare, care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său

Redactie

NEACORDAREA DE PRIORITATE: Coliziune între două maşini la Satu Nou de Jos

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult