BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

TRAGEDIE ÎN ȚARA LĂPUȘULUI / ACTUALIZARE: Pasageră moartă după ce a fost aruncată prin parbriz. Șoferul beat criță s-a ales cu dosar penal

Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ 109 F, între Strâmbu Băiuț și Lăpuș.

O femeie de 47 de ani, pasageră în autovehiculul implicat în accident, a fost descarcerată de echipajele medicale, care au constatat decesul acesteia.

Polițiștii au identificat șoferul- un bărbat de 48 de ani, din Ungureni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Verificările efectuate până în acest moment au relevat că în timp ce conducea autovehiculul, bărbatul nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar pasagera, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectată prin parbriz.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Actualizare – IPJ Maramureş

Bărbatul care a produs accidentul în urma căruia a decedat o persoană a fost arestat preventiv.

În baza probatoriului administrat de poliţişti s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 48 de ani, implicat în producerea accidentului mortal produs între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Lăpuş.
Acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Lăpuş care a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: I s-a desprins remorca şi a intrat într-o maşină de poliţie în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

GRAV ACCIDENT LA GROŞI / ACTULIZARE: Şoferul unui Renault, grav rănit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 1 SEPTEMBRIE: 31 cazuri noi şi două decese în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult