BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO: Zăpadă de 4-5 cm la Borşa în luna mai. A fost nevoie de utilajele de deszăpezire

Codul galben emis de ANM pentru Maramureş nu s-a dezminţit. A început să ningă în unele zone încă din seara de miercuri spre joi.

Pe arii extinse au cazut ploi si cu caracter de aversa. In zona montana au predominat ninsorile. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 12. l/mp la vf. Iezer.

Vantul a suflat in general moderat cu intensificari temporare de pana la 47 km/h in Baia Mare si Targu Lapus, iar la munte de pana la 68 km/h, la vf. Iezer.

Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 9 grade la Ocna Sugatag si 11 grade la Baia Mare, Targu Lapus. Cel mai rece a fost la Ocna Sugatag, Cavnic si Targu Lapus 4 grade. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Stratul de zapada masoara pana la 4 cm la Vf. iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si umed in zona de munte, respectiv curat si partial uscat in rest . S-a actionat cu doua utilaje si au fost imprastiate 16 tone de material antiderapant pe DN18 la Borsa si in Pasul Prislop.

Sunt asigurate serviciile de utilitate publică. Vremea va fi astazi racoroasa in judet. Cerul va fi variabil.

Pe arii restranse la munte si izolat in rest, in prima parte a zilei vor mai cadea ploi slabe, iar pe crestele montane precipitatiile vor fi precipitatii mixte.

Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei de 45-55 km/h si local 60-65 km/h, iar în zona montană înaltă în general de 80-100 km/h. Temperaturile maxime, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi cuprinse intre 13 si 16 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade. La sfarsitul intervalului, vor fi, izolat, conditii de ceata.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: Maramureșeni prinşi în Poienile de Sub Munte după ce au încercat să introducă în ţară peste 2.400 pachete cu ţigări

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Bărbatul dispărut s-a sinucis prin spânzurare

Redactie

FOTO/VIDEO. Adolescent înjunghiat în Satu Mare. Autorul prins în cimitir. Motivul: gelozia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.