BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Fiom Drăgan a fost atacat cu pietre cu două zile înainte de bătaia de la supermarket

Apar detalii noi în cazul scandalului din parcarea și interiorul supermarketului din Baia Mare. Cu două zile înaintea incidentului, Fiom Drăgan a fost atacat cu pietre de tabăra rivală.

Poliția a fost sesizată și echipaje ale acestora s-au prezenta la fața locului. Întreaga discuție în materialul video de mai jos:

Conform surselor noastre același bărbat ar fi fost bătut de mai multe persoane în zona magazinului Center din Baia Mare. Se pare că acesta ar fi fost șantaj cu publicarea imaginilor pe rețelele de socializare și i s-ar fi cerut bani pentru asta.



Mai mult, se pare că el ar fi fost și cel care ar fi fost urmărit de tabăra adversă până la marketul din Baia Mare, unde a început bătaia.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: INCIDENT LA NĂNEŞTI: Doi frați prinși sub un utilaj greu. Unul a decedat, celălalt e la spital în stare critică. Al treilea muncitor a scăpat teafăr (actualizare 3)

Redactie

FOTO PERCHEZIȚII BORȘA – Armament, muniție și lațuri pentru capturarea animalelor sălbatice găsite ascunse într-o casă din munți

Vasile Dale

EXCLUSIV – INCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament din Piața Revoluției. Motivul este halucinant (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult