Eveniment

RUTIERE: 21 de vitezomani au ajuns pietoni, reţinut pentru după s-a urcat beat şi fără permis la volan

Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat ieri o altă acţiune pentru depistarea persoanelor care apăsând prea tare pedala de acceleraţie pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.
Astfel, între orele 15.00 – 19.00 poliţiştii au acţionat cu trei aparte radar şi au oprit pentru verificări 81 de autovehicule. În aproximativ jumătate din cazuri au fost aplicate sancţiuni: din 43 de sancţiuni aplicate, 29 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză.
De asemenea poliţiştii au dispus reţinerea a 26 permise de conducere, 21 pentru viteză excesivă, iar cinci pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Reţinut pentru 24 de ore după ce a fost depistat conducând în stare de ebrietate şi fără a deţine permis

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, din Cavnic, cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce a fost depistat conducând un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu. La momentul în care a fost oprit testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – PANICĂ ÎN BORȘA: Clienți dar și angajați dintr-un supermarket preluați de echipajele SMURD și ale AMBULANȚEI

Vasile Dale

ACCIDENT DIN CAUZA NEASIGURĂRII LA VIRAJ: Coliziune între două maşini la Borşa

Vasile Dale

Șoferul din Asuaju de Sus prins de două beat criță la volan a fost arestat preventiv. Avea 3,54 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.