BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV – MADE ÎN… ROMÂNIA, MARAMUREȘ: În vreme ce majoritatea românilor stau în casă și păstrează distanța socială, altora li se permite totul

Au trecut aproape două luni de la declararea stării de urgență în România. Decretul semnat de președintele Klaus Johannis și ordonanțele emise de ministrul de interne Vela au fost pentru ”unii mumă, pentru alți ciumă”. Astăzi vă vom prezenta imagini de la trei cazuri de acest gen: un botez în apele râului Lăpuș la Cătălina (filmat în 18 aprilie 2020) și două înmormântări (23 aprilie 2020). Menționăm faptul că toate aceste imagini au fost postate pe rețele de socializare.

Am tot prezentat în aceste două luni mai multe cazuri din Maramureș în care ordonanțele militare au fost pur și simplu ”călcate în picioare” de unii cetățeni sau, putem spune, fără a greși credem, că unii au avut ”spatele asigurat” în sensul că autoritățile au suferit de ”orbul găinii”.


Știm foarte bine că una dintre ordonanțele militare emise în această perioadă a interzis ca la o nuntă, înmormântare, botez să participe mai mult de 8 persoane. Colegul nostru Adi Rusu de la Detectivul de Presă Șoc a prezentat cazul polițistului din Moisei, care și-a înmormântat mama cu alai, în vreme ce un alt localnic a fost îngropat rapid în concordanță cu prevederile ordonanței militare.

Noi am prezentat un caz de la Ferneziu unde o familie a organizat o înmormântare la care au participat zeci de oameni. Distanțare socială – nici vorbă de așa ceva. Am cerut la momentul respectiv detalii despre măsurile luate, răspunsul nu a venit niciodată din partea CJSU Maramureș.

Am prezentat cazul de la Finteușu Mic unde zeci de oameni au fost botezați în apele pârâului Bârsău. Atunci ni s-a transmis că s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale. Ei bine nu a fost singurul botez. A mai fost altul în apele râului Lăpuș, deși era INTERZIS să participe mai mult de opt persoane.

Am prezentat imagini de la o înmormântare din cimitirul Tanatorio din Baia Mare unde au participat sute de persoane.

Inițial ni s-a spus că totul a fost perfect legal că au fost doar aparținătorii imaginile video prezentate de noi din interior i-au contrazis pe cei de la CJSU Maramureș, dovedind faptul că ne-au mințit.

Dar iată că nu a fost singura înmormântare care nu a respectat legea. Vă prezentăm imagini de la capela Cimitirul Horea unde s-a întâmplat acelați lucru.

Imaginile video pe care vi le prezentăm mai jos ne arată încă o dată faptul că CJSU Maramureș fie nu a știut nimic, fie pur și simplu s-a făcut că nu vede. Cu alte cuvinte respectarea prevederilor din ordonanțelele militare emise în perioada stării de urgență a fost FACULTATIVĂ și doar pentru UNII CETĂȚENI AI ROMÂNIEI. CINE RĂSPUNDE PENTRU ACEST LUCRU? Așteptăm răspunsul autorităților.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: 15 morți în ultimele 24 de ore și 1.284 de cazuri noi. Maramureşul înregistrează 332 de infectaţi

Redactie

PERICOL PUBLIC ÎN BAIA MARE: Cai fără stăpân, la plimbare pe bulevardul Decebal

Vasile Dale

VIDEO: Explozie devastatoare la Carei. Un bloc a sărit în aer. 11 victime, 4 în stare gravă. Peste 25 de autoturisme avariate (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.