Eveniment

DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat în ultimele 24 de ore trei persoane care conduceau fără permis sau în stare de ebrietate

Prezenţi şi ieri pe drumurile publice, poliţiştii au oprit pentru verificări mai multe autoturisme, atât pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile Ordonanţelor Militare, cât şi pentru a-i depista pe cei care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi pun astfel în pericol vieţile celor care se află pe drumurile publice.

Dintre cei opriţi pentru verificări, trei persoane nu deţineau permis de conducere, iar una dintre acestea emana halenă alcoolică, astfel că s-au ales cu dosare penale.

Astfel, poliţiştii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N.1C în localitatea Recea. Aceştia au identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmației. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

Poliţiştii Secţiei 3 Fărcașa au observat că o persoană a pus autoturismul în mişcare la vederea autospecialei de poliţie, astfel că au efectuat semnale regulamentare de oprire a autoturismului. La volan a fost identificat un tânăr de 34 de ani, din comuna Doba, judeţul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina a oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Poienile de sub Munte. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că şoferul nu deține permis de conducere.
În toate cazurile s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FĂRĂ PERMIS: Doi răniți după ce un maramureșean s-a răsturnat într-un pârâu

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: Descinderi în patru localităţi din Maramureş la contrabandiştii de ţigări – video (actualizare)

Redactie

INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN: Tânăr cu o concentraţie de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.