Maramuresul IstoricRecomandate

CRASNA VIŞEULUI / NEACORDARE DE PRIORITATE: A intrat cu maşina într-un vehicul condus de un poliţist


Un accident de circulaţie s-a produs ieri la prânz pe raza localităţii Crasna Vişeului. Un şofer în vârstă de 27 de ani (cu permis de doar trei luni) a ieşit de pe o uliţă în drumul comunal, fără să acorde prioritate de trecere unui vehicul condus de un poliţist de 21 de ani. În urma impactului cele două maşini au fost avariate, din fericire nu a fost rănit.
La faţa locului poliţiştii de la Vişeu de Sus i-au testat pe cei doi şoferi. În cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi a rămas fără permis de conducere pentru 20 de zile pentru neacordare de prioritate, conducere sub influenţa băuturilor alcooloce şi producerea unui accident soldat cu pagube materiale.
De menţionat faptul că şoferul vinovat avea în vehicul şi 3 copilaşi.

Accident şi în Baia Mare (foto)

Un eveniment rutier s-a petrecut joi la prânz, în Baia Mare, pe Bd. Republicii, mai sus de magazinul Pilot. Este vorba de o tamponare, soldată cu pagube materiale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO ŞOCANT: Un tânăr a căzut secerat pe iarbă în centrul Băii Mari. Se pare că ar fi consumat droguri

Vasile Dale

VIDEO VALEA VIȘEULUI: Autospeciala Poliției de Frontieră izbită de un autoturism. Șoferul și un pasager au încercat să fugă cu țigări de contrabandă

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Petrecere spartă de polițiști și jandarmi la intrare în Cătălina. Baia Mare intră în carantină? (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.