Recomandate

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE: A intrat intenţionat cu maşina pe contrasens, s-a ciocnit de un vehicul, şoferul căruia l-a luat apoi la bătaie

Ieri, în jurul orei 11.00, în urma unei sesizări prin apel S.N.U.A.U. 112 , poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Colonia Topitorilor din municipiu.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, care conducea un autoturism, a pătruns cu intenție pe contrasens unde a intrat în coliziune cu alt autoturism care era condus din sens opus de către un bărbat de 36 de ani din oraş.
În urma impactului, autoturismul care a fost acroşat a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un stâlp pentru iluminat stradal. Ulterior, bărbatul de 45 de ani s-a deplasat la autoturismul condus de celălalt bărbat de 36 de ani, pe care l-a agresat. Acesta a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul Județean din Baia Mare pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul şoferului de 45 de ani și de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt şofer, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

***

Depistat în trafic de poliţişti cu o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tăuţii Măgherăuş au întocmit ieri dosar penal, după ce au depistat în trafic un bărbat care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
Astfel, aseară, la ora 20.00, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 24 din localitatea Tăuții Măgherăuș. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 58 de ani din localitate.
Deoarece emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.



Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Tir în șanț la intrarea în Satulung, pe DN1C

Vasile Dale

OCNA ŞUGATAG: Incendiu la o centrală termică. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave

Redactie

COD PORTOCALIU DE INUNDATII: Curti si gospodarii inundate la Targu Lapus (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult