Maramuresul Istoric

INFRACŢIUNI SILVICE: Poliţiştii continuă acţiunile pentru combaterea criminalităţii în Poienile de Sub Munte, Repedea, Ruscova

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au continuat ieri acţiunile atât pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor silvice cât şi pentru identificarea persoanelor care comit fapte antisociale sau pun în pericol siguranţa pe drumurile publice.
Acţiunea a fost organizată ieri, între orele 10.00 şi 12.00, împreună cu poliţişti de frontieră din Sighetu Marmaţiei şi specialişti silvici.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 7000 de lei. Doi şoferi, care nu aveau asigurări, au rămas fără certificatele de înmatriculare ale vehiculelor conduse. De asemenea a fost întocmit dosar penal pe numele unei persoane depistate în timp ce conducea fără a deţine permis de conducere.
Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit pentru verificări un camion cu care se transporta material lemnos. În urma verificărilor s-a constatat că datele menţionate în documentele de însoţire nu corespundeau realităţii, în sensul în care era transportată o cantitate mai mare de lemn decât cea înscrisă în aviz.

S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului care a condus camionul, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar aproximativ 5 mc lemn au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic din localitate.

Te-ar putea interesa si

VĂLENI, MARAMUREȘ: La vârsta de 100 de ani, cpt. erou Ioan Godja-Ou a votat ”pentru un viitor mai bun!” (FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Se cere demisia viceprimarului ca urmare a blocajului administrativ între acesta și primar

Redactie

LUCRĂRI DE ÎNTREŢINERE: Graficul de plombări ale străzilor din Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.