Maratonistul sighetean Mezö Attila, cu multiple medalii naționale, a făcut un gest inedit: acesta a alergat un maraton complet (42 km) în semn de susținere a cadrelor medicale din Spitalul mun. Sighetu Marmației, farmaciștilor sigheteni, ambulanțierilor, precum și a angajaților MAI: polițiști, jandarmi și personalul SMURD din Sighet.

Traseul parcurs a fost Sighetu Marmației (punct plecare platoul din fața Parcului Central), Vadu Izei, Fereșit, Ocna Șugatag (zona centrală) – retur.Evenimentul s-a desfășurat în ziua de sâmbătă, 23 mai a.c., între orele 9:00 – 15:00.

În sprijinul maratonistului sighetean a venit Asociația „Discover Maramu Step By Step”, care a asigurat prin doi bicicliști două puncte de hidratare pe traseu, dar și Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, care a asigurat pe întreg trasul o autospecială cu echipaj de poliție, în rol de postmergător, pentru siguranța maratonistului.

Evenimentul s-a desfășurat fără public, având în vedere restricțiile impuse prin starea de alertă.

„Prin susținerea acestui maraton, mi-am arătat toată prețuirea și susținerea pentru cei care se află în linia întâi în această perioadă grea pentru noi toți. Au fost momente când s-a instalat oboseală maximă, dar am continuat maratonul până la capăt, gândindu-mă la cei care în această perioadă au dus greul”, a declarat maratonistul sighetean Mezö Attila pentru Sighet 247.

Evenimentul a fost susținut de către Sighet 247.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.