BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

TRAGEDIE LA SĂLSIG / ACTUALIZARE: Băiețel de doi anișori călcat accidental cu mașina în curte de unchi. Acesta nu deținea permis de conducere

Tragedie la Sălsig. Un băiețel de doi ani din Sălsig a decedat la 24 de ore după ce a fost adus de urgență la Spitalul judetean din Baia Mare.

Copilul a fost călcat cu mașina de unchiul său. Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul încerca să facă mai multe manevre cu mașina prin curte.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil născut la 6 mai 2018 care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat.



L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Actualizare – IPJ Maramureş

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, personalul medical din cadrul Centrului Medical de Permanenţă Fărcaşa i-a sesizat pe poliţişti despre faptul că la unitatea medicală a fost adus, pentru îngrijiri medicale,un băiat de aproximativ 2 ani, care prezenta leziuni.

Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit băiatul stabilind că în timp ce se afla în curtea unui imobil, acesta a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, care efectua o manevră de întoarcere. Ulterior, dându-şi seama că băiatul a fost rănit, bărbatul l-a transportat la Centrul de Permanenţă Fărcaşa pentru îngrijiri medicale. Băiatul a fost transportat apoi la Spitalul „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde ieri, 24 mai, a decedat.

Bărbatul care a efectuat manevra de întoarcere a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Un taximetrist, izbit de o mașină care circula regulamentar, pe strada Mărgeanului (FOTO)

Vasile Dale

INTERVENŢII ÎN WEEKEND: 31 de incendii în județ, dintre care 24 au fost incendii de vegetație uscată

Vasile Dale

DOLIU: Pădurarul ucis a fost îngropat la poalele pădurii, în cimitirul din Borcut (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult