Eveniment

LA MULŢI ANI: TL+ MARAMUREȘ ÎMPLINEȘTE 25 DE ANI DE ACTIVITATE!

vasiledale.ro şi baiamare24.ro au colaborat cu multe trusturi media şi jurnaliști independenti, în efortul de a-i informa pe cititorii noștri. Şi, totusi, un loc special îl ocupă TL + Maramureș si echipa de acolo, profesionisti oneşti, a caror activitate o preţuim şi a căror prietenie ne onorează. La mulți ani TL + Maramureș!

Acum 25 de ani a început aventura media numită TL+! O echipă de visători a început atunci o călătorie care continuă și astăzi, o poveste despre continuitate, profesionalism și competență.

„Ne-am dorit și propus să sărbătorim 25 de ani de TL+ Maramureș în mod public dar nu este posibil.
Cu toate restricțiile existente, distanțarea socială impusă de epidemie ne apropie și mai mult, fiind prezenți zilnic cu știri și emisiuni, în casele voastre.
La ceas aniversar, rugăm pe cei care ne urmăresc și apreciază, să trimită mesajele lor de susținere scrise sau audio-video, pentru a le difuza în emisiunile noastre.

Vă mulțumim pentru susținere și fidelitate și mergem mai departe cu obiectivitate și responsabilitate.

Echipa TL+ Maramureș este formată din Mica Sváb, Mihaela Onea, Verba Csaba, Alex Peter, Ionel Poor, Andrei Blăjan și Florentin Jelenschi. Avem alături și colaboratorii dragi Viorica Pârja, Somogyi Attila, Oravecz Gyöngyi, Gheorghe Lascu, Alin Boțioc, Carpov Dan, Maria Pop, Simona Petruț, Edi Bereczki, Zsenyey László, Bolog Andrei și Andrada Maria Peter.
Vă mulțumim!

TL + Maramureș- televiziunea voastră!

În 25 de ani de activitate am parcurs experienţe multiple şi uneori dificile. Ca să ai credibilitate trebuie să fii informat corect şi în timp util. Acest fapt a fost posibil şi datorită bunelor relații de colaborare cu presa print şi online locală. Echipa TL + le mulţumeşte tuturor colegilor jurnaliști de la vasiledale.ro și baiamare24.ro care cu profesionalism şi buna credință au fost alături de noi şi de maramureșeni”, spun reprezentaţii televiziunii.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: UN NOU ATAC AL CÂINILOR LA IADĂRA. ÎNCĂ O CĂPRIOARĂ RĂNITĂ (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la gospodăria medicului veterinar din Libotin. Proprietarul a căzut prin tavan. Foc și la Cavnic

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: O maşină a ajuns pe plafon în şanţ, la Ocna Şugatag. Doi încarceraţi (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.