Recomandate

Militar din paza Palatul Justiţiei din Baia Mare, diagnosticat cu SARS Cov2

În data de 26.05.2020, în jurul orei 15:00, conducerea Tribunalului Maramureş a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un militar care asigura paza la Palatul Justiţiei în zona de acces a personalului (nu a publicului) a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.
Au fost luate măsuri imediate pentru dezinfecţia sediului, inclusiv a sălilor de judecată şi a spaţiilor comune, prin intermediul unei firme specializate, acţiunea realizându-se în data de 26.05.2020.
De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.
Reamintim în acest context importanţa respectării regulilor de igienă personală precum şi a măsurilor de distanţare socială.
Se recomandă tuturor participanţilor la judecarea cauzelor respectarea dispoziţiilor Ordinului de Serviciu nr. 15/2020 al preşedintelui Tribunalului Maramureş, publicat pe site-ul instituţiei.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: ACCIDENT ÎN MARAMUREȘ – Două victime încarcerate și o mașină distrusă la intrare în Bozânta Mică

Redactie

INFO TRAFIC – DRUM BLOCAT PE UN SENS IN PASUL MESTEACAN PE DN1C. UN TIR S-A RASTURNAT PE SOSEA (FOTO + VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La vânătoare de oameni cu mașina de teren în parcarea unui restaurant din Borsa. Un rănit şi trei maşini distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult