Important

BAIA MARE: Înşelăciune prin metoda „şmen” şi furt de telefon

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au identificat un tânăr din Satu Mare, bănuit de comiterea unor înşelăciuni. Prejudiciul, în cuantum de 3.400 lei, a fost recuperat în totalitate.
Verificările şi cercetările efectuate de poliţişti au relevat că tânărul, de 22 de ani, a comis în cursul lunilor februarie şi martie a.c. trei înşelăciuni pe raza municipiului Baia Mare. În fapt, tânărul solicita schimbarea unor bancnote în cupiură mai mică, distrăgea atenţia victimelor, reuşind în timpul schimbului să sustragă o parte din banii persoanelor care acceptau să-l „ajute”.
Poliţiştii continuă cercetările pentru docmentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Nu aveţi încredere în persoane necunoscute!

Ieri, la ora 19.20, un bărbat de 44 de ani din Baia Mare i-a sesizat pe poliţişti cu privire la faptul că în urma unor discuţii cu un necunoscut, a rămas fără telefonul mobil. Practic, în timp ce se afla în parcul situat pe strada Gării din municipiu, acesta a fost abordat de o persoană necunoscută cu care ulterior s-a deplasat în Staţia CFR şi s-au aşezat pe o bancă.
După mai multe discuţii persoana necunoscută l-a rugat pe bărbat să-i dea telefonul mobil pentru a efectua un apel. De bună credinţă, acesta i l-a oferit, însă persoana necunoscută a alergat înspre strada Gării cu tot cu telefon. Prejudiciu cauzat este de aproximativ 850 lei.
Poliţiştii a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere şi desfăşoară cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Te-ar putea interesa si

FOTO / APEL UMANITAR: O familie din Valea Nistrului a rămas fără gospodărie în urma unui incendiu

Redactie

Elevii din Baia Mare învaţă să acorde primul ajutor

Redactie

IPJ MARAMUREŞ: Aripi frânte, visuri spulberate, zbor spre nicăieri… Activități de prevenire a consumului de droguri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.