Eveniment

RUTIERE: Depistaţi de poliţişti cu alcool şi fără permis la volan

Alte două persoane sunt cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite de poliţişti ieri, după ce au fost surprinse în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul de conducere suspendat.

Astfel, azi-noapte,în jurul orei 01.30, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au observat un autoturism care a efectuat brusc virajul la dreapta, pe strada Popa Lupu din municipiu. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până în Cartierul Tudor Vladimirescu, înainte de intersecția cu strada George Cosbuc.
În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, aseară în jurul orei 22.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina care efectuau serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza localităţii Ruscova, au oprit pentru verificări un autoturism.
În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 44 de ani din Bistriţa şi au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus erau false, iar conducătorul auto are permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.



În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

Tăuţii Măgherăuş – acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice

Ieri, poliţiştii rutieri din Tăuţii Măgherăuş împreună cu repezentanți ai R.A.R Maramureş au organizat o acţiune rutieră pe linie de stare tehnică. În urma acţiunii, poliţiştii au verificat 24 de autovehicule şi au aplicat 20 de sancţiuni, în valoare de peste 8.500 de lei. Ca măsură complementară a fost dispusă reţinerea a şapte certificate de înmatriculare.

Siguranţa dumneavoastră este cea mai importantă! Pentru prevenirea unor incidente, sfătuim conducătorii auto să nu pornească la drum dacă autovehiculele au defecţiuni tehnice şi să verifice de fiecare dată sistemele de frânare şi direcţie!

Te-ar putea interesa si

VREME SEVERĂ: Cod galben și portocaliu de frig și ninsori

Redactie

VIDEO: Se redeschide traficul feroviar de călători între Ucraina și România prin Sighet, însă CFR anulează trenuri care pleacă din Sighet. Ce spune primul ministru despre acest fapt?

Redactie

UAC DUMBRĂVIȚA CONFIRMĂ CELE 5 CAZURI POZITIVE DE COVID-19: Ce măsuri suplimentare s-au luat pentru protecția angajaților

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult