Important

BORŞA, BAIA SPRIE: Material lemnos confiscat de poliţişti

Ieri, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi despre faptul că în zona fondului forestier Gutinul mai multe persoane taie fără drept, arbori de esență fag.

Aşadar, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au fost identificaţi doi tineri de 33 şi 35 de ani din Baia Sprie care au recunoscut că au tăiat mai multe bucăți de lemn dintr-un arbore de esență fag urmând să le transporte la domiciliul lor.

Poliţiştii au luat măsura confiscării materialului lemnos, în cantitate de 3,138 mc, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Baia Sprie.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestierTotodată, azi-noapte, în jurul orei 01.20, poliţiştii din Borşa au oprit pentru control un autocamion care transporta material lemnos. La volanul acestuia, poliţiştii au identificat un tânăr de 29 de ani din Borşa. În urma controlului efectuat poliţiştii au stabilit faptul că, cantitatea de material lemnos de 10,35 mc, înscrisă în avizul de însoţire nu corespunde cu cantitatea de material lemnos transportată, existând o diferenţă de 7 mc.
Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 7 mc cherestea.

Te-ar putea interesa si

ZIUA ŞTAFETEI: 17 elevi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Baia Mare au explorat tainele meseriei de poliţist

Vasile Dale

VESTE ”BUNĂ” PENTRU BĂIMĂRENI – CASTANIADA 2022 printre gunoaie, șobolani și haite de maidanezi?

Vasile Dale

BINE DE ŞTIUT: Totul despre adeverinţele de integritate comportamentală

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult