Important

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat 20 de agenţi economici

Ieri, 28 mai, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au desfăşurat o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanței Militare, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 şi pe linia prevenirii, descoperirii și sancționării faptelor ilicite săvârșite în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare. De această dată au fost verificate 12 de societăți comerciale și 8 persoane fizice care desfășoară activităţi comerciale în zona Sighetu Marmaţiei şi Borşa.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 9 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pe linia Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pe linia O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 14.000 de lei şi ca măsură complementară s-a dispus ridicarea unor diferite sume de bani în numerar în valoare de 1.293 lei.

Te-ar putea interesa si

TELVERDE: Asociația Proacta EDU oferă suport psihologic și sprijin social

Vasile Dale

Băimărean depistat de două ori consecutiv în timp ce conducea cu viteză excesivă pe drumurile Sălajului

Redactie

DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ: Aplicația folosită de patroni de restaurante și baruri pentru a nu înregistra toate vânzările. „Este legală, însă poate fi utilizată într-un anumit mod”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.