Important

IDENTIFICAŢI DE POLIŢIŞTI: Doi tineri au furat 23 de europaleţi de pe strada Dumbravei

Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Dumbravei, au fost sustrași un număr 23 de europaleți.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat apelantul, un bărbat de 62 de ani din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate au identificat doi tineri de 14 respectiv 25 de ani, constatând faptul că aceștia au sustras europaleții din lemn pe care i-au transportat și abandonat în vegetație.
Prejudiciul a fost recuperat, acesta fiind în valoare de 575 Lei.
În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

O tânără şi un bărbat depuşi în penitenciar de poliţişti

Poliţiştii Inspectoratului de Politie al Județului Maramureș şi cei din cadrul Biroului Urmăriri au identificat o tânără de 25 de ani din Sălaj şi au stabilit că pe numele acesteia este emis un mandat de urmărire națională.
Tânăra posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Baia Mare fiind condamnată la săvârșirea pedepsei închisorii de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
Totodată, un bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost încarcerat de poliţiştii din cadru Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei. Acesta este condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.
Ambele persoane au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Te-ar putea interesa si

ŞANTAJUL: Infracţiune în creştere în Maramureş

Redactie

ACCIDENT SOCANT: UN COPIL DE TREI ANI A CAZUT DIN MASINA MAMEI IN TIMPUL MERSULUI. ERA IN SCAUNEL DAR NU ERA PRINS IN CENTURA!

Vasile Dale

Deputatul Gabriel Zetea îl va acționa în instanță pe Ionel Bogdan pentru defăimare și acuzații mincinoase

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.