Eveniment

RUTIERE: Şase maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat băuţi la volan sau fără permis de conducere

În acest weekend, poliţiştii au depistat patru bărbaţi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest fiind între 0,43 şi 0,82 mg/l alcool pur în aer expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Bogdan Vodă au identificat pe raza localităţii Şieu un tânăr de 25 de ani din Rozavlea, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Azi noapte,la ora 00.20, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus au depistat în trafic în zona numita „La Răscruci”, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Moisei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu beneficiază de asigurarea obligatorie, numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt false, iar tânărul figurează cu permisul de conducere retinut, ca urmarea săvârşirii unor infracţiuni la regimul rutier.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, de conducere a unui vehicul cu numar fals şi de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au acţionat în weekend pe drumurile publice din judeţ

În cursul zilelor din weekend-ul care tocmai s-a încheiat, poliţiştii maramureşeni au acţionat pe drumurile publice pentru depistarea conducatorilor auto care nu respectă limita de viteză, a celor care conduc sub influenta alcoolului precum si verificarea tehnica a vehiculelor aflate in traficul rutier, impreuna cu reprezentantii RAR Maramureş.
Poliţiştii au sancţionat participanţii la trafic care nu au respectat regulile de circulaţie pe drumurile publice.
Aşadar, s-au aplicat 130 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 60.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a 19 permise de conducere, majoritatea reţinute pentru depăşirea vitezei regulamentare şi a opt certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

DE LA BĂIMĂRENI REVOLTAŢI: Cum a fost blocată cu maşina poarta de intrare într-o şcoală (FOTO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Accident rutier între Deseşti şi Hărniceşti. Posibil doi încarceraţi. Trafic blocat (actualizare)

Redactie

O femeie s-a înecat în Tisa. Plecase de acasă cu intenția de a se sinucide

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.