Maramuresul IstoricRecomandate

DISPARIȚIE / ACTUALIZARE: O fată din Crăciunești este căutată de familie și poliție. A fost găsită în judeţul Prahova (FOTO)

O familie din Crăciunești a reclamat astăzi la poliție dispariția unei tinere în vârstă de 17 ani. Oamenii au postat anunțul pe facebook în speranța că este cineva care a văzut-o. ”Dispărută de acasă. Dacă aveți detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0743.662496. Oferim recompensă. Nume: Iațuc Andrea Valentina” este mesajul familiei.

”A fost sesizată plecarea voluntară de la domiciliu a unei tinere de 17 ani. În acest moment polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a plecat și pentru găsirea sa” ne transmit polițiștii prin biroul de presă al IPJ Maramureș.

Conform tatălui tinerei fata a plecat de-acasă în jurul orei 16.00, astăzi. Are telefonul închis. Era îmbrăcată în colanți de culoare neagră, tricou negru și purta adidași de culoare roz.

Dacă o vedeți sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată secție de poliție.

Actualizare – IPJ Maramureş

Minora din Crăciunești plecată voluntar de la domiciliu a fost depistată pe raza județului Prahova. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada în care a plecat de acasă.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Probleme la galeria minieră Breiner. Apele toxice au inundat DJ109F în Băiuț

Vasile Dale

POLITIA: Prins în flagrant de poliţişti în timp ce vindea petarde unui minor (FOTO)

Vasile Dale

DELAPIDARE ŞI ABUZ ÎN SERVICIU: Percheziții domiciliare. Vizată este poştăriţa din Cupşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.