Eveniment

COMBATEREA TĂIERILOR ILEGALE: ACȚIUNE PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER

Începând de astăzi, polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol desfășoară, timp de 4 zile, o acțiune în județul Suceava pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național.

De asemenea, polițiștii verifică și respectarea dispozițiilor legale de agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

Acțiunea are loc în perioada 2 – 5 iunie a.c. și vizează verificarea a 12 agenți economici.

La acțiune participă polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier si Piscicol, sprijiniți de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Suceava, Maramureș, Neamț, Bacău, Bistrița-Năsăud, Mureș, Covasna și Vrancea.

De asemenea, activitățile se desfășoară în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Gărzile Forestiere Cluj, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Focșani și Suceava, precum și specialiști din cadrul RNP Romsilva – Direcția Silvică Suceava.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / INCA O TRAGEDIE IN TARA LAPUSULUI: ELECTRICIAN ELECTROCUTAT MORTAL LA ROHIA. BARBATUL AVEA 42 DE ANI, TATA A DOI COPII

Vasile Dale

ACŢIUNI ÎN WEEKEND: Şoferii băuţi şi drogaţi, în vizorul poliţiştilor maramureşeni

Redactie

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru contrabandă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.