Eveniment

INTERVENŢII ISU: Pompierii maramureşeni, solicitaţi la stingerea a patru incendii în Baia Mare, Dragomireşti şi Remeţi

Pompierii militari maramureșeni au avut parte de patru intervenții în intervalul 29 mai – 1 iunie.

Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit, vineri 29.05., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei cratițe lăsată nesupravegheată pe foc. Incendiul s-a produs în bucătăria unei locuințe de pe strada Aleea Noua din municipiul Baia Mare. Din fericire a ars doar mâncarea din cratiță.

Sâmbătă, 30.05., pompierii din Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum din Dragomirești. A ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.
Duminică, 31.05., pompierii băimăreni au fost chemați de urgență pe bulevardul Traian din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit în balconul unei locuințe. Pompierii au intervenit rapid, astfel că pagubele s-au limitat la circa 5 kg de deșeuri menajere arse, dintr-un coș de gunoi, în care a fost aruncată o tigară aprinsă.

Ieri, 01.06., la Remeți, pompierii sigheteni, alături de pompierii voluntari, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 80 de metri pătrați dintr-o magazie. De asemenea, în urma incendiului au mai ars diverse unelte și utilaje agricole alături de 2 autoutilitare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Scandal la ”Castaniada” cu castane ”Made IN ITALIA – Participanții au ”udat” toate cotloanele, mizerie de nedescris. 500.000 euro și-au ”luat zborul”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Locomotiva trenului personal Baia Mare – Jibou a luat foc la Fersig

Vasile Dale

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Un tânăr prins fără permis conducând un scuter, un altul depistat beat la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.