Eveniment

RUTIERE: Un bărbat s-a răsturnat cu maşina la Vălenii Lăpuşului, un altul a fost depistat de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş cu alcool şi fără permis de conducere

Aseară, la ora 23.50, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au constatat două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, comise de aceeaşi persoană.
În urma verificărilor pe care le-au efectuat poliţiştii au stabilit că un tânăr de 30 de ani, din Baia Mare, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule a condus un autovehicul pe raza oraşului.
Întrucât tânărul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Centrul de Permanență Seini, unde i-au fost prelevate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată s-a stabilit că valabilitatea ITP era expirată şi că nu avea asigurarea obligatorie valabilă.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

*****
Ieri, poliţiştii din Târgu Lăpuş au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 109G între Vălenii Lăpuşului şi Vima Mică. La faţa locului s-a stabilit că un bărbat care conducea autoturismul într-o curbă la stânga, în pantă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.



De asemenea poliţiştii au stabilit că şoferul, în vârstă de 66 de ani, nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu Lăpuş. Poliţiştii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FLAGRANT IN PADURILE VISEULUI: SUNT SI OCOALE SILVICE CE ISI FAC DATORIA! TAF CONFISCAT, HOTII AU FUGIT IN PADURE, DAR AU FOST PRINSI (ACTUALIZARE/FOTO)

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Maşină ticsită cu ţigări de contrabandă depistată în Coaş. Băimăreanul de 36 de ani a fost reţinut

Redactie

IPJ MARAMUREȘ – Vinovat de producerea tragediei de la Stejarul este șoferul decedat (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult