BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

LACRIMI ŞI DURERE: Băieţelul 9 ani, ucis de mama sa, înmormântat astăzi în Bozânta Mică (FOTO, VIDEO)

Lacrimi și durere în Maramureș, pentru o viață curmată mult prea devreme. Alex, băiețelul de numai 9 ani care a fost ucis de propria mamă, o fostă educatoare din Baia Mare, va fi înmormântat astăzi, scrie ActualMM.

Întreaga comunitate din Bozânta Mică, unde se află casa în care s-a produs scena greu de imaginat, este în continuare în stare de șoc. Localnicii ne-au declarat că nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. Toți o cunoșteau pe Camelia ca fiind o femeie calmă, care își îngrijea singură și își iubea mult cei doi fii. Vestea oribilei crime a stârnit revoltă și a lăsat răni adânci în comunitate.

Trupul micuțului a fost adus ieri de la morga spitalului județean și a fost depus la capela din localitate. Înmormântarea a avut loc astăzi, 3 iunie, la cimitirul din Bozânta Mică.

Cât despre mama acestuia, surse din cadrul Spitalului Județean ne-au declarat că starea de sănătate a femeii s-a îmbunătățit semnificativ. Bogdan Gabor, Prim – Procurorul Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a declarat pentru ActualMM că femeia a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației în cursul zilei de ieri, 2 iunie. Medicii psihiatrii urmează să stabilească dacă aceasta a avut discernământ la momentul producerii crimei. Procurorii speră ca rezultatul expertizei psihiatrice să fie gata în cursul săptămânii viitoare, ne-a mai declarat Gabor.

ActualMM

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impactul de la Petrova a fost teribil. Vitezometrul din mașina șoferiței care bea bere la volan s-a blocat la 120 km/oră

Vasile Dale

ISU MARAMUREŞ: Exercițiu care a presupus producerea unui accident rutier, cu victime multiple

Redactie

DUPĂ GRATII: Doi spărgători de locuințe profesioniști au fost arestați preventiv. Au furat bijuterii din aur și bani din două locuințe. Suspecții sunt recidiviști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.