Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat din Sălaj cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal.
În fapt, miercuri 03 iunie, poliţiştii oraşului Tăuții Măgherăuș fost sesizaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 despre faptul că un bărbat a pătruns în curtea unui imobil şi prin constrângere a urcat-o pe fosta concubină şi pe copilul lor de un an într-un autoturism după care au plecat.
Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice. Din verificările efectuate s-a stabilit că femeia şi minora au ajuns la domiciliul bărbatului, pe raza judeţului Sălaj.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.