Eveniment

PAGUBE DUPĂ GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, păşuni şi fâneţe, livezi afectate, fântâni colmatate (VIDEO)

Din datele primite de la Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Ulmeni, fenomenele meteorologice nefavorabile din data de 4 iunie (precipitatii torentiale/scurgeri de pe versanti) au afectat 1,5 km de drumuri comunale, 55 hectare de teren arabil, 24 hectare de pasuni si fanete, colmatate trei fantani. Grindina care a avut dimensiunea cuprinsa intre 1- 2 cm a produs pagube la Caminul Cultural.

De asemenea, au fost constatate pagube pe 56 hectare de livezi, pe 22 hectare de vita de vie, dar și pe 195 hectare de teren arabil. Prin ordin al prefectului vor fi constituite echipe mixte care se vor deplasa in teren si vor proceda la evaluarea pagubelor.Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

VIDEO / INACCEPTABIL: Bazinul din Baia Mare, focar de infecţie pentru înotători!

Redactie

EXCLUSIV / BORŞA SĂLBATICĂ: Poliţişti de frontieră loviţi şi înjuraţi de mafia lemnului în Pasul Prislop. Trei localnici încătuşaţi de mascaţi – ACTUALIZARE

Redactie

INCENDIU PE DN 19, ÎNTRE IOJIB ŞI LIVADA: Un TIR a luat foc pe şosea. Circulaţie îngreunată între Satu Mare şi Baia Mare (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult