Eveniment

PAGUBE DUPĂ GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, păşuni şi fâneţe, livezi afectate, fântâni colmatate (VIDEO)

Din datele primite de la Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Ulmeni, fenomenele meteorologice nefavorabile din data de 4 iunie (precipitatii torentiale/scurgeri de pe versanti) au afectat 1,5 km de drumuri comunale, 55 hectare de teren arabil, 24 hectare de pasuni si fanete, colmatate trei fantani. Grindina care a avut dimensiunea cuprinsa intre 1- 2 cm a produs pagube la Caminul Cultural.

De asemenea, au fost constatate pagube pe 56 hectare de livezi, pe 22 hectare de vita de vie, dar și pe 195 hectare de teren arabil. Prin ordin al prefectului vor fi constituite echipe mixte care se vor deplasa in teren si vor proceda la evaluarea pagubelor.


Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

CERCETAT PENTRU VĂTĂMARE CORPORALĂ: Băimărean arestat preventiv după ce şi-a agresat unchiul

Vasile Dale

SALVAMONTIŞTII ÎI CAUTĂ / ACTUALIZARE: Turişti polonezi, rătăciţi pe drumul forestier dintre Bogdan Vodă și Bocicoel. La câteva ore au fost găsiţi (FOTO)

Vasile Dale

DNA: 200-3.500 euro/permis auto sau permis port armă. Atât a primit un maramureșean de la 29 de cetățeni cărora li se promitea că nu vor trebui să urmeze niciun curs

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult