BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO, VIDEO: Ploaia şi grindina au făcut prăpăd la Lăpuş şi Suciu de Sus

O ploaie torenţială cu grindină s-a abătut cu puţin timp în urmă asupra mai multe zone din Ţara Lăpuşului. Grindina cât o minge de tenis a făcut prăpăd la Lăpuş şi Suciu de Sus.

De altfel, până la ora 23.00 judeţul Maramureş se află sub un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.
În Banat, Crișana, Maramureș și local în Transilvania și în zonele montane, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

ANM a revenit cu o informare de instabilitate atmosferică valabilă până miercuri, 10 iunie, ora 06:00.

În intervalul menționat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică, în cursul zilei de luni (8 iunie) cu precădere în regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum și în zonele de munte, în noaptea de luni spre marți (8/9 iunie) în sud-vest, iar marți (9 iunie) îndeosebi în jumătatea de vest a teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.

Te-ar putea interesa si

O revoluție în designul casei

Vasile Dale

Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

Vasile Dale

VIDEO: Două femei şi un bărbat din familia Brânzosu, dar şi şeful centrului din Focşani, au fost la arestați preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.