BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIVITATE / ŞOC ÎN PSD: Primarul din Borşa, naşul preşedintelui PSD Maramureş, trece la PNL! (ACTUALIZARE)

Informaţii de ultimă oră ne-au parvenit de la Borşa. Primarul PSD al oraşului, Sorin Ion Timiş, va trece în câteva zile în tabăra PNL-iştilor. Sursele noastre spun că una dintre cauzele plecarii din partid ar fi faptul ca Gabriel Zetea, nu ar fi dispus să renunţe la vechii “dinozauri” din PSD Maramureş. Mai multi psd-isti ar vrea ca acestia să fie treacuț în rândul doi.
Timiş va semna aderarea la PNL Maramureş şi va fi candidatul acestui partid la un nou mandat de primar la Borşa.

Pe de altă parte, PSD-iştii nu stau bine nici la Vişeu de Sus. Acolo, primarul Vărzaru începe încet-încet să se alăture taberei PNL-iste. El din primăvara acestui an nu mai este în PSD.

Noi vă dăm şi un scenariu pentru alegerile parlamentare de la finele acestui an. După alegeri, Zetea va pleca din funcţia de preşedinte PSD Maramureş, locul lui fiind luat de Gheorghe Şimon. Ştim că îşi doreşte enorm această funcţie. Călin Matei va fi în fruntea listei la Camera Deputaţilor, iar fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, va fi în fruntea listei la Senat.
Actualizare

Una dintre prioritățile mele ca primar este accesarea fondurilor europene pentru câteva proiecte majore ale orașului.

La finalul săptămânii trecute, la Borșa a avut loc o întâlnire de lucru cu doi reprezentanți ai Maramureșului în Guvernul Orban, Ionel Bogdan, secretar de stat în Cancelaria Prim Ministrului și Călin Bota, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

Cei doi demnitari au răspuns pozitiv invitației mele pentru a discuta câteva dintre problemele importante pe care le are administrația publică locală, în vederea identificării soluțiilor viabile pentru rezolvarea acestora.

În exercițiul financiar 2021 – 2027, la dispoziția României sunt peste 70 de miliarde de euro, bani europeni. La Borșa avem proiecte în diferite stadii de execuție, de la studii de oportunitate până la implementare în procent de peste 80%”, scrie primarul pe pagina de facebook.

Te-ar putea interesa si

VIDEO / GALERIE FOTO: Leordina este în stradă. Sute de localnici stau la coadă pentru a-și VOTA NOUL PRIMAR

Redactie

ACŢIUNE CONTRACRONOMETRU a salvamontiştilor la Lacul Albastrul pentru salvarea unui tânăr care ar fi consumat droguri și avea cu convulsii – ACTUALIZARE

Redactie

APEL CĂTRE CETĂȚENI – Fetița de 9 ani din Borșa, călcată de camion zilele trecute, are nevoie de sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult