Important

10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanţă din ţară protestează timp de două ore

Serviciile de ambulanță din ţară se pregătesc de protest. Acţiunea se va desfăşura timp de două ore, miercuri, 10 iunie.

„Anunțăm organizarea unui PROTEST la nivel național al serviciilor de ambulanță coordonat și asumat de FNSAR, respectând măsurile de distanțare și protecție în această perioadă de Stare de alertă.

PROTESTUL se va desfășura în București și în toate serviciile de ambulanță, în data de 10 iunie (miercuri) a.c., între orele 10.00 – 12.00.În București, protestul se va desfășura prin pichetarea intrării în Parlamentul României – Camera Deputaților – intrarea Parcul Izvor, acțiune la care vor participa toți președinții (liderii) organizațiilor sindicale membre în FNSAR și membrii Biroului Executiv FNSAR, îmbrăcați în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere.

În sediile centrale ale serviciilor de ambulanță (în curte) vor participa membri de sindicat ai organizației locale, reprezentați de FNSAR și vor avea ținuta în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere, și se va respecta distanțarea între protestatari de minim 1,5 m. Organizarea și responsabilitatea organizării se va face cu respectarea prevederilor legale și revine membrilor Biroului Executiv a fiecărei organizații.

Toate ambulanțele în data respectivă, vor purta afișul pe format A4 cu inscripția vizibilă „PROTEST NAȚIONAL” în față dreapta jos, pe parbriz și în spate pe geamul din ușă partea stângă. Protestatari vor avea afișe tot format A4 cu inscripția „EU PROTESTEZ”, se arată în comunicatul transmis.

Te-ar putea interesa si

SEINI: S-a ales cu ordin de protecție provizoriu după ce şi-a agresat partenera de viaţă

Redactie

„VINEREA POLONEZĂ” ÎN MARAMUREȘ – ACTIVITĂȚI PENTRU COPII LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „PETRE DULFU”

Redactie

Dosar penal pentru contrabandă la Târgu Lăpuş. 990 pachete cu ţigări confiscate de poliţişti (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult