BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV – ÎN FORȚĂ: Doi tineri au terorizat locatarii unui bloc. Poliția Locală Baia Mare i-a calmat cu amenzi

Teroarea prin care au trecut nopți la rând locatarii unui bloc de pe strada Dragoș Vodă din Baia Mare a luat sfârșit în această seară. Poliția Locală Baia Mare a reușit să îi prindă pe doi dintre petrecăreți după ce oamenii au cerut ajutor.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare format din trei agenți au ajuns la locul respectiv într-un timp extrem de scurt de la sesizare. Astfel, doi dintre petrecăreți au fost prinși și identificați. Tinerii în vârstă de 24 respectiv 31 ani erau chiriași în blocul respectiv.

Oamenii spun că de fiecare seară muzica bubuia în locuința lor. Mai mult, se pare că băutura și partidele de sex erau nelipsite. De fiecare dată când venea echipajul poliției opreau muzica și nu deschideau. Acum însă au picat în plasa celor trei polițiști locali care au intervenit în această seară.

După ce au fost identificați tinerii au fost sancționați contravențional la Legea 61/1991 republicată cu o amendă în cuantum de 200 lei fiecare.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Povestea dramatică a fetei de 13 ani din Ciocotiș, care s-a sinucis după ce s-a despărțit de prietenul ei

Redactie

RETINUT DE POLITIE: UN TANAR DIN MARAMURES PRINS BEAT SI FARA PERMIS IN CLUJ NAPOCA

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Un șofer a ajuns în șanț la Vișeu de Jos (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 13, 2020 at 10:52 pm

Pai la cat le ia astora de la locala sa ajunga la o sesizare nu-i de mirare ca abia dupa cateva zile si-au facut treaba…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.