BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: POTOP ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE: Ploaia torențială a inundat străzi și curți. DN18 acoperit de ape

Toate străzile din municipiul Baia Mare au fost acoperite de ape în urma ploii torențiale căzute în urmă cu puțin timp. Pe strada Victor Babeș curțile oamenilor, garajele și beciurile au fost inundate după ce șuvoaiele venite de pe dealuri nu au mai putut fi preluate de sistemul de canalizare.

Spre exemplu strada Ciocârliei (proaspăt reabilitată) s-a transformat într-un mic canal navigabil. Apa a năvălit la oameni în beciuri și garaje.

Pe strada Mărgeanului un șofer a rămas cu autoturismul în mijlocul apelor.

Același potop a fost și în Baia Sprie. DN18 prin oraș a fost acoperit de ape. Șoferii au putut să circule dar viteză extrem de redusă.

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/170884127746565/

COD PORTOCALIU ÎN MARAMUREȘ

Interval de valabilitate: 14 iunie, ora 13:00 – 15 iunie, ora 03:00
Fenomene vizate: cantități de apă însemnate, grindină, intensificări puternice ale vântului, vijelii
Zone afectate: conform textului și hărții

În după-amiaza zilei de duminică (14 iunie) și în prima parte a nopții de duminică spre luni (14/15 iunie), în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia, Dobrogea și Oltenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Creșterea tarifului la apă solicitată de Vital S.A. a picat la vot la limită în ședința de Consiliu Local

Redactie

SCANDAL MONSTRU LA COMBINAT: ZECI DE COPII SI ADOLESCENTI RIDICATI DE JANDARMI SI DUSI LA POLITIE. LI S-AU ARATAT POZE (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

GALERIE FOTO – ACTUALIZARE: Impact teribil la Tăuții Măgherăuș. Intervine ambulanța. 5 victime (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.