BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – CINE MINTE? Primarul anunță că a început testarea angajaților pentru COVID-19, directorul Spitalului Sighet spune că doar mâine (captură informare angajați)

Cazul asistenților depistați pozitiv la Spitalul Municipal Sighetu Marmației a ajuns în atenția presei naționale după ce site-urile www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro a prezentat încă de vineri, 12 iunie 2020, ce se întâmplă acolo. Asta în condițiile în care era tăcere totală din partea Grupului de Comunicare Strategică dar și din partea Direcției de Sănătate Publică. Datorită nouă, o zi mai târziu, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș a putut preciza, oarecum cu subiect și predicat, un al treilea caz pozitiv în același spital.

Primarul Sighetului spune că s-a început testarea tuturor angajaților Spitalului

Astăzi au început anunțurile postate de facebook în care eram anunțați cu surle și trâmbite.

”Datorită faptului că în cadrul Spitalului Municipal Sighet, avem 3 cadre medicale ce sunt infectate cu COVID-19, Consiliul Județean Maramureș a decis să sprijine logistic, dar mai ales financiar testarea INTEGRALĂ a întregului personal al acestui spital.

foto: captură facebook Horia Scubli, primar Sighet

Începând de ieri, sâmbătă 13 iunie, s-a început recoltarea de probe a celor peste 850 de angajați, și de mâine aceste probe se vor duce la laboratorul din Baia Mare, cel din orașul nostru mai are nevoie de încă 2-3 săptămâni până la punerea în funcțiune. Această măsura va duce la prevenirea răspândirii acestui virus in zona acestui spital. Valoarea acestei acțiuni depășește 170.000, sumă ce va fi pusă la dispoziție de către Consiliu Județean” spune primarul Horia Scubli. Următoarea propoziție nu o mai trecem pentru că se aduc elogii preșului CJ Maramureș pentru inițiativă.

Conducerea Spitalului Sighet spune că abia mâine începe recoltarea testelor

Astăzi angajații Spitalului Municipal Sighetu Marmației ne-au pus la dispoziție informarea primită din partea Conducerii Spitalului Sighetu Marmației, prin intermediul unor mesaje pe telefon.

”Bună ziua. Cu toate că este zi liberă ultimele evenimente mă obligă să vă deranjez și astăzi. Secțiile de psihiatrie vă rog să vă organizați ca luni începând cu ora 9.00 toți salariații să se prezinte la spital în vederea recoltării de probe pentru testare COVID-19.

Vă rog să stabiliți ore separate pentru a nu se crea aglomerație sau să se aștepte foarte mult. Se recoltează circa 20-25 probe pe oră.

Personalul trebuie să nu mănânce și să nu se spele pe dinți în dimineața recoltării. Ordinea prezentării vă rog să o stabiliți dumneavoastră.

Recoltarea se va face în ambulatoriu la demisol unde s-a amenajat spitalizarea de o zi. Accesul pe intrarea laterală (nu pe unde intră pacienții ci cea de la sindicat).

Luni ne vom organiza și pentru celalalte secții. Tot personalul spitalului va fi testat. Inclusiv colegii din Săpânța care sunt în libere, concediu, mai puțin cei aflați în autoizolare la domiciliu care nu au voie să părăsească domiciliul” este mesajul conducerii spitalului Municipal Sighet.

Așadar, cine minte? Primarul sau directorul spitalului?

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un adolescent în vârstă de 16 ani a reclamat că a fost strâns de gât de un vecin în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ÎN MIJLOC DE IULIE: A nins în Munţii Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT: MOTOCICLIST DIN BAIA MARE RANIT IN PASUL MESTEACAN (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.