BREAKING NEWSImportantRecomandate

ĂȘTIA ASCUND TOT / ACTUALIZARE: COVID-19 – Al șaselea deces înregistrat în Maramureș (ACTUALIZARE)

Până astăzi, 1.427 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 14.06.2020 (10:00) – 15.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 17 decese (11 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Iași, Maramureș, București, Mureș, Olt, Suceava și Tulcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la persoane de peste 80 de ani.
Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 166 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 175 de pacienți.

”GGCS – Menționăm faptul că a fost schimbat modul de raportare al deceselor persoanelor care prezintă infecție COVID-19, în sensul în care numărul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, în cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu menționarea categoriilor de vârstă, sexului, județului și prezența sau absența comorbidităților.” spune CJSU Maramureș. În Maramureș, avem 120 cazuri pozitive (+1).

Cu alte cuvinte: ciocu mic și joc de glezne. Asta da libertate de exprimare! Asta da libertate a presei! Mai ceva ca-n Coreea de Nord… Aaaa am uitat pentru ce Guvernul plătește promovare.

Al saselea deces inregistrat in judet este o femeie de 50 de ani, care prezenta comorbiditati.

ACTUALIZARE – ActualMM.ro

Până acum, CJSU Maramureș se apăra prin faptul că, fiind stare de urgență (sau de alertă) nu pot oferi publicului decât informațiile pe care Grupul de Comunicare Strategică le aprobă pentru a fi transmise. Suntem curioși care va fi motivul invocat pentru ținerea la secret a informațiilor cu privire la COVID-19 în județul nostru, o dată ce starea de alertă va expira la noapte și, în mod normal, CJSU ar avea mână liberă la comunicare.

Până atunci, ActualMM.ro vă oferă informații din surse medicale despre decesul cu numărul 6: este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani din localitatea maramureșeană Dragomirești. Potrivit acelorași surse, femeia suferea de cancer și a fost transferată la Spitalul Suport (TBC) din Baia Mare în stare gravă, fiind inițial internată în Cluj, la oncologie. La scurt timp de la internarea în spitalul suport, maramureșeanca a fost operată. Din păcate, însă, starea acesteia a rămas gravă, iar în cursul zilei de azi a decedat.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un muncitor din Deseşti, care lucra la faţada Mănăstirii Bobota, a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat la Oradea cu elicopterul SMURD

Redactie

ŞOFER IRESPONSABIL: Manevre ilegale și periculoase de depășire la viteze amețitoare, prin Sighetu Marmaţiei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: REACȚIE DUPĂ INVESTIGAȚIA RECORDER, Episcopia Maramureșului și Sătmarului: de astăzi Daniel Farcaș nu mai este cadru didactic la Seminarul Teologic Liceal ”Sfântul Ioan Mărturisitorul” din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.