Eveniment

S-A ALES CU DOSAR PENAL: A lovit o femeie, nemulţumit că l-a fotografiat în timp ce a trecut cu maşina peste spaţiul verde din zona Piaţa Izvoare

Ieri, 14 iunie, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic. În timp ce se afla pe trotuar lângă sensul giratoriu din spatele Pieței Izvoare din Baia Mare, femeia a văzut un autoturism care a venit în viteză dinspre Turnul Măcelarilor, a trecut în diagonală peste spațiul verde al intersecției şi s-a oprit la intrarea pe strada Mihai Eminescu.
Conducătorul auto, nemulţumit de faptul că a fost fotografiat de către femeie, a coborât din autoturism, a lovit-o şi a plecat.

Poliţiştii au identificat la scurt timp agresorul, acesta fiind un tânăr de 28 de ani din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi lovire sau alte violenţe.

Zece dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În acest week-end, poliţiştii rutieri maramureşeni au depistat pe drumurile publice judeţene zece bărbaţi care au comis infracţiuni la regimul rutier. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest a indicat, în cazul a şase dintre aceştia, valori între 0,42 şi 0,84 mg/l alcool pur în aer expirat.
Totodată, poliţiştii au verificat alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, care se aflau la volan fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale fie sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere fie pentru conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Târgu Lăpuş – Acţiune împotriva vitezomanilor

Sâmbătă, între orele 09.00-13-00, poliţiştii din Târgu Lăpuş împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Maramureș au desfăşurat o acţiune pentru depistarea în trafic a persoanelor care nu respectă viteza legală de deplasare pe drumurile publice.
Pe parcursul celor patru ore, poliţiştii au legitimat 58 de persoane şi au constatat 48 de contravenţii. Valoarea amenzilor a fost de 24.650 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a două permise de conducere şi a unui certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Femeie de 81 de ani, dispărută de acasă de două zile, găsită decedată de polițiști, pompieri și localnici

Redactie

Drept la replică pentru că am preluat o postare de pe facebook. IPJ Maramureș: fals în acte sub semnătură privată (VIDEO)

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un motociclist s-a izbit de un stâlp la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.