Important

ÎN COLABORARE CU RAR: Acţiuni ale poliţiştilor pe drumurile din Maramureş

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat din nou o acțiune de amploare, în colaborare cu specialiștii Registrului Auto Român.

Acțiunea, desfășurată la nivel național, a vizat în principal reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice, verificarea respectării legislației rutiere și a modului în care este efectuat transportul în regim taxi.

În cadrul acțiunii desfășurate la nivelul județului nostru, polițiștii au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 73.000 de lei.



Ca măsură complementară polițiștii au dispus măsura reținerii a 11 permise de conducere, a 25 de certificate de înmatriculare și a patru plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Pentru a nu provoca accidente de circulație și implicit pentru a nu deveni victime vă rugăm să respectați regulile de circulație și înainte de a porni la drum să verificați starea tehnică a autoturismului cu care urmează să vă deplasați!

Te-ar putea interesa si

PLANURI NEREUŞITE: Hoţi împiedicaţi de un vecin vigilent, un altul prins în flagrant când încerca să fure medicamente dintr-o farmacie

Vasile Dale

INCIDENT PE OTOPENI: Pneurile de la trenul de aterizare al aeronavei care efectua cursa Satu Mare – Bucureşti au explodat

Vasile Dale

Viflaimul, cea mai veche tradiţie din Vișeu de Sus. Colindătorii trec în această seară pragul gazdelor din întreaga ţară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult