BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ALERTĂ RĂPIRE: O minoră a fost răpită din Borșa sub privirile fratelui ei

Poliția Maramureș este în alertă maximă. Adam Corina Andreea (17 ani) a fost răpită sâmbătă seara din centrul orașului Borșa, județul Maramureș. Conform informațiilor noastre aceasta era cu fratele ei în vârstă de 12 ani, când un autoturism ar fi oprit și un tânăr a urcat-o cu forța într-un autotrism de culoare neagră. Fratele ei a fugit într-un suflet acasă și i-a povestit tatălui lui ce s-a întâmplat. Acesta a mers la poliție și a cerut ajutor. Copilul, fiind în stare de șoc, nu a putut preciza foarte multe detalii despre tânărul care a răpit-o pe sora lui. Nu a putut spune decât faptul că mașina era de culoare neagră și că mergea spre localitatea Moisei. S-au organizat filtre de poliție la ieșirile din orașul Borșa dar și la Vișeu de Sus.

În acel moment fata era îmbrăcată cu salopetă de culoare deschisă.

Semnalmente: Ten deschis, ochi căprui, păr negru ondulat.

Semne particulare: o aluniță pe obrazul drept.

Sunați urgent la 112! Nu interveniți dumneavoastră!

ACTUALIZARE IPJ Maramureș: ALERTĂ RĂPIRE COPIL!

Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung, ten deschis.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre,  încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne  particulare : Aluniță pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Te-ar putea interesa si

Bărbat băut, prins la volan în Borşa

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: S-a chinuit timp de 8 minute să iasă din parcare, a avariat o altă mașină, apoi a fugit

Redactie

AU VENIT ACASĂ: 86 de români sunt în carantină de coronavirus, în Maramureş, după ce s-au întors acasă din Italia, din zona de alertă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.