Eveniment

CERTAŢI CU LEGEA: Tânăr de 18 ani fără permis de conducere, depistat conducând cu 100 km/h prin localitate. La volan cu o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur în aerul expirat

Un adolescent de 18 ani, din Baia Mare, a fost depistat în trafic, pe strada 22 Decembrie din municipiu, în timp ce conducea autoturismul cu o viteză de 100 km/h.
Acesta a fost oprit de poliţişti pentru control în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul unor activităţi desfăşurate cu aparatura radar din dotare pentru depistarea persoanelor care pun în pericol siguranţa pe drumurile publice.
Verificările efectuate au relevat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că nu se afla în stare de ebrietate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

În acest week-end, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa, care desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Tămaia, au oprit pentru control un autoturism care circula haotic.
La volan a fost identificat un bărbat de 58 de ani, din Buzeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcașa, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a se lua măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV ULMENI: Petrecere cu purceluși la rotisor, udată cu alcool și terminată în sânge. Un minor de 13 ani din Chelința a ajuns la Spital

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziții DNA și DGA la CAS Maramureș dar și la domiciliile celor din conducere

Vasile Dale

INTERVENŢIE NOCTURNĂ: Salvamont Maramureș, în zona Mogoșa – Negreia, pentru salvarea a doi bărbaţi rătăciţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.