Important

FURTURI ŞI TÂLHĂRII: Arestat preventiv după ce a smuls poşeta unei femei în lift, alţi trei prinşi în flagrant în timp ce transportau fier vechi sustras

Bănuit de comiterea unei tâlhării, identificat de poliţişti şi arestat preventiv

Activităţile specifice de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii băimăreni cu privire la o tâlhărie comisă pe raza municipiului au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat de poliţişti, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea sa preventivă.

În fapt, vineri 19 iunie a.c., o femeie a sesizat poliţia prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în timp ce se afla în liftul unui imobil, o persoană necunoscută i-a sustras poşeta, în care avea bani şi documente, prin violenţă.
Deşi victima nu a putut oferi semnalmentele autorului, investigaţiile poliţiştilor băimăreni au dus la scurt timp la identificarea unui tânăr de 22 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.



Faţă de cel în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi ulterior măsura arestării preventive, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Aseară, la ora 19:42, un bărbat care a observat că pe strada Oborului din Baia Mare o persoană încărca fier vechi într-un autoturism, a sesizat poliția.
De urgenţă, la faţa locului s-a deplasat patrula de ordine şi siguranţă publică, care a demarat activităţile specifice de verificare. Astfel, la scurt timp a fost oprit în trafic autoturismul indicat, pe bulevardul Republicii. La volan se afla un băimărean de 45 de ani, iar în calitate de pasageri alţi trei băimăreni. În autovehicul au fost găsite mai multe bucăţi de aluminiu precum şi alte bunuri din fontă şi fier.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 4500 de lei, aparţin unei societăţi comerciale situată pe strada Oborului. Acestea au fost ridicate şi predate administratorului.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

Încă o dovadă că actuala Comisie Europeană, condusă de Ursula von der Leyen, este cea mai coruptă Comisie din istoria UE

Vasile Dale

Expoziție națională itinerantă „Minerale și asociații minerale din România”

Redactie

UN NOU TIP DE ÎNȘELĂCIUNE PRIVIND CERTIFICATELE FALSE DE VACCINARE COVID-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult