Dezastru în urma ploilor căzute în ultima perioadă. Comuna Rozavlea a fost lovită azi noapte de a patra tură de inundaţii, str. Principală, de la Casa Tomşa din Rozavlea în sus, a fost acoperită de ape. Podul s-a înfundat şi a apa pârâului a ajuns în gospodăriile oamenilor.

Pentru evacuarea apei au fost solicitaţi pompierii de la Detaşamentul din Bogdan Vodă.ACTUALIZARE

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ de COD PORTOCALIU. Interval de valabilitate: 23 iunie, ora 10:00 – 24 iunie, ora 02:00. Fenomene vizate: cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică accentuată.

În Moldova, Transilvania, Maramureș, local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, precum și în zonele montane vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină, îndeosebi în est și sud-est.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ de COD GALBEN. Interval de valabilitate: 24 iunie, ora 02:00 – 25 iunie, ora 10:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată
În intervalul menționat, în zonele montane, precum și în nordul, centrul, estul și local în sudul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.