Eveniment

PERFORMANŢĂ: A realizat fix 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Azi noapte, la ora 02.20, în timp ce poliţiştii din Baia Sprie efectuau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe strada Decebal din oraş, au oprit pentru control un autoturism. În urma verificărilor poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Șișești. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată , un tânăr de 23 de ani din Tăuţii Măgherăuş a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul public cu o alcoolemie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a fost condus la Centrul de Permanență Seini unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Neregulile privind starea tehnică sancţionate de poliţiştii din Baia Sprie

Ieri, 23 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Baia Sprie au organizat şi desfăşurat o acţiune împreună cu reprezentanţi ai R.A.R. Maramureş, pe linie de stare tehnică şi pentru depistarea altor abateri la regimul circulaţiei rutiere.
În cadrul acţiunii poliţiştii au verificat 33 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat opt sancţiuni în valoare de peste 10.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a două certificate înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UN ACCIDENT LA BORŞA, PÂRTIA PRISLOP: Un turist din Beclean a căzut şi s-a tăiat cu cantul de la schiuri (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Doi hoți reținuți după ce au furat dintr-un garaj

Vasile Dale

DUPĂ APROAPE UN AN: A fost reținut un suspect în cazul pădurarului ucis când încerca să împiedice hoţii de lemne

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.