Eveniment

PREMIERE: Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmaţiei, desemnat „Cel mai comunicator din MAI”

Ieri, cu ocazia ,,Zilei Comunicatorului”, prin intermediul unei videoconferințe, ministrul Marcel Vela și secretarul de stat Bogdan Despescu au premiat ,,Cei mai buni comunicatori din MAI”.

Aprecierile ministrului s-au îndreptat spre ITPF Sighetu Marmației, fapt pentru care a acordat două diplome agentului șef adjunct de poliție Iulia Stan din cadrul Compartimentului Purtător Cuvânt – ITPF Sighetu Marmației și comisarului șef de poliție Ilie Poroch-Serițan – ofițer de relații publice al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava pentru modul cum au gestionat activitatea de comunicare publică și relații publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fetița de 14 ani a deschis ușa apartamentului însoțită de Poliția Locală. A căzut în genunchi. Ieri a împlinit 14 ani (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Borșenii care s-au legat cu lanțuri și au dormit în fața Parlamentului European și CEDO au fost primiți înăuntru

Vasile Dale

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Peste 5.500 de pacienți hemato-oncologici tratați în acest an. 50% dintre aceștia au patologie malignă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult