BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO / MASCAȚII ÎN VIZITĂ: Mascații i-au călcat pragul casei fostului primar Tony Mihali de la Borșa. Acesta a fost astăzi la sediul DNA Cluj

Fostul primar al orașului Borșa, Tony Mihali, cel care a lăsat Occidentul (Bruxelles – Belgia) pentru a fi primar în orașul de la poalele munților Rodnei este în atenția Direcției Naționale Anticorupție. O recunoaște chiar el astăzi într-o postare pe pagina de socializare.

”Vreau să vă spun că mă întorc de la Cluj unde am fost în vizită la un domn procuror. Un domn procuror care ieri dimineață mi-a trimis o echipă de agenți să îmi percheziționeze casă. Să îmi caute niște așa-zise documente care m-ar învinovăți de una sau alta. Astăzi am fost foarte curios să aflu cine îmi caută să îmi facă probleme, să îmi deschidă dosare de orice natură și de ce. Și rezultatul a fost exact ceea ce am bănuit: este un dosar nou pornit de către Primăria Borșa” a spus Tony Mihali.


Așadar, ieri mascații au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul fostului primar Tony Mihali. Conform informațiilor noastre dosarul penal în care ar fi vizat fostul edil ar fi fost deschis în anul 2019 și infracțiunile ar fi cele de trafic de influență și luare de mită.

Aceleași surse precizează faptul că ieri mascații ar fi căutat angajamentul pe care acesta îl semnase cu reprezentanții Composesoratului Borșa în care aceștia urmau să fie puși în posesie cu 17.000 hectare de pădure, suprafață care au câștigat-o în instanță la momentul respectiv.

Aceleași surse mai precizează că nu ar fi singura speță aflată în atenția anchetarilor. Se pare că fostul primar Tony Mihali ar mai avea și câteva citații de la instanță către primărie în diverse procese de retrocedare păduri pe care acesta le-ar fi scris și semnat că nu se instituția pe care o conduce (la momentul respectiv) nu face nicio întâmpinare. Mai exact ar fi vorba de 14 ari teren în centrul orașului (kilometru zero), lângă Casa de Cultură, și 137 hectare de pădure în zona Șesuri.

Noi așteptăm și o poziție oficială din partea fostului edil de Borșa. Nu de alta, dar a anunțat că este foarte posibil să candideze din nou la alegerile locale pentru funcția de primar al orașului Borșa.

Dar până atunci, urmăriți imaginile video postate de acesta pe o rețea de socializare.

În 2012, Mihali a câștigat categoric alegerile locale, ca independent susținut de Partidul Verde, cu 5.598 de voturi, adică 54% din voturile valabil exprimate.

În februarie 2014, după 1 an și jumătate ca primar, Mihali și-a anunțat (pe Facebook, ziceam) demisia din funcție, argumentând că renunță din cauza sistemului din România, care “i-a blocat activitatea”. Mesajul demisiei a fost însoțit de o fotografie-citat al piesei compuse de Lucio Quarantotto și Francesco Sartori pentru Andrea Bocelli, “Time to say goodbye”. Și s-a întors la fabrica de elicoptere ușoare Dynali din Belgia, unde lucra din 2010 ca reprezentant de vânzări.

Te-ar putea interesa si

DE CITIT! PIATA ONLINE A PIESELOR AUTO A EXPLODAT IN ULTIMII ANI IN ROMANIA

Vasile Dale

EXCLUSIV: ULTRAJ – Polițist lovit cu bolovani pe Pirită transportat la UPU SMURD. S-au tras 2 focuri de armă. Mascații de la Poliție și Jandarmerie scotocesc zona (actualizare 2)

Vasile Dale

VIDEO, GALERIE FOTO: Pericol de explozie pe strada Victoriei. Ţeavă de gaz ruptă de o maşină. Derdeluș pe străzile din Baia Mare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.