Ieri după-amiază poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi că pe raza localităţii Chelinţa are loc un scandal, iar un bărbat a fost ameninţat de vecinul său ce era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au depistat un grup de persoane care aveau asupra lor obiecte contondente. Pentru aplanarea stării conflictuale au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Grupei Canine. Nicio persoană nu a suferit leziuni corporale care să necesite intervenţia echipajului medical.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şase persoane. Primele verificări au relevat că starea conflictuală a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi între două familii.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând a fi dispuse măsuri legale.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.