Tara Codrului

CONFLICT LA CHELINŢA: Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal între două familii

Ieri după-amiază poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi că pe raza localităţii Chelinţa are loc un scandal, iar un bărbat a fost ameninţat de vecinul său ce era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au depistat un grup de persoane care aveau asupra lor obiecte contondente. Pentru aplanarea stării conflictuale au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Grupei Canine. Nicio persoană nu a suferit leziuni corporale care să necesite intervenţia echipajului medical.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şase persoane. Primele verificări au relevat că starea conflictuală a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi între două familii.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Patru victime după ce s-au izbit de un podeț cu mașina în Rodina (actualizare)

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat din Fărcașa a provocat scandal şi a agresat un agent de pază într-un local din Baia Mare

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: O casă din Colțirea a ars ca o torță (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.